Tovább olvasom

Bódi Péter

Hipster

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2017-06-01
Terjedelem: 238 oldal

 

Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 6155603995
2 990 Ft2 392 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Bódi Péter Hipster című regénye továbbviszi első regényének, a Szétírt falaknak azon törekvését, hogy érzékenyen, ugyanakkor hideg tárgyilagossággal belülről ábrázoljon egy szubkultúrát. A regény főhőse, Bence, az egyetemi fizetős fotó szak érdekében nekifut, hogy munkát és pénzt szerezzen, de néhány balul végződő próbálkozás után feladja. Azzal próbál boldogulni, amivel a környezete – füvet ad el. Ezt a bonyolult és többszintű dealer-világot egyszerre látjuk kívülről, Bence folyamatos agyalásán keresztül, ugyanakkor szemtanúi leszünk annak is, ahogy az ehhez a világhoz való tartozás lassan erodálja és kiüresíti a lelket, lerombolja a kapcsolatokat, és csendben felszámolja a belső önreflexiót. Túl azon, hogy a feszes és átgondolt szerkezet szinte beszippantja az olvasót, külön élményt jelent a szöveg közvetlensége és természetessége.

Kategória:

"Én egy-két hetente elolvasok egy könyvet, foglalkozom kiállításokkal, zenével, ilyesmi, aztán kénytelen vagyok végighallgatni azt, ahogy az idősebbek, akik már nem olvasnak - mert univerzálisan műveltnek tartják magukat, és amúgy sincs idejük -, bort vedelve, gyógyszert zabálva arról értekeznek, hogy a füvezés tönkreteszi a fiatalokat. Ti tesztek tönkre minket, nem a fű"

A szerző további könyve

20%
Engedetlenek
starsBetöltés...

3500 Ft 2800 Ft

Bódi Péter

Bódi Péter 1991-ben született Miskolcon, a váci piaristáknál érettségizett, majd filmkészítést tanult, jelenleg a Képzőművészeti Egyetem intermédia szakos hallgatója. Első regénye, amelyben egy graffitis fiatalokból álló közösség hétköznapjaiba engedett bepillantást, 2012-ben jelent meg Szétírt falak címmel. Ifjúsági munkásként, pályázatíróként és projekt koordinátorként egy nemzetközi Erasmus+ projektekkel foglalkozó civil szervezetben tevékenykedik, ifjúsági cseréket és táborokat szervez európai fiataloknak Magyarországon a művészet és a társadalmi felelősségvállalás témaköreiben. Második, Hipster című kötete, amelyben továbbra is a mai tinédzserek szubkultúráival foglalkozik, a 2017-es Ünnepi Könyvhétre jelent meg. Jelenleg harmadik regényén dolgozik.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja