Tovább olvasom

Hutvágner Éva

Örök front


starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2017-10-20
Terjedelem: 157 oldal

 

Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 9634680291
2 500 Ft2 000 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Az Apophis kisbolygó a Föld felé közelít, és Budapest lakóin is eluralkodik a pánik. Júlia és Ágnes olyan egyformák, hogy akár ikrek is lehetnének, de nem azok. Az Örök front különös, érzéki barátságuk utolsó napjairól szól, melyben szöveg és rajz úgy egészíti ki egymást, mint egyazon arc két fele. Invenciózus és provokatív gesztusai radikálisan egyedi regénnyé emelik Hutvágner Éva első kötetét.

Kategória:

„És akkor megáll a forgalom hangja, Júlia megfordul, az ablak felé akar nézni, és érzi, ahogy a lépés közben a lába nem éri már el a talajt, a porszemek lebegnek a pepita konyhakő felett, a légnyomás a föld felé nyomja a talpát, de nem ér földet. Jó lenne, ha Miklós itt lenne, ebben a pillanatban szeretne odafutni és teljes testtel ránehezedni, ahogy még soha nem feküdt rajta. Áll, indul, vár, egyetlen mozdulatban ül, fut, esik.
Mint egy megdörzsölt vonalzó, a világűr megemelte, majd megnyitotta a Földet, és felszippantotta a ködöt. A szerencsések még látták a spirálisan kavargó eget, a köd lassú úszását. A hívők meghúzták magukat. Kitisztult az idő.”

Hutvágner Éva

Hutvágner Éva

Hutvágner Éva író, kritikus, bábtörténész. 1988-ban született Dunaújvárosban. 2017-ben jelent meg első regénye, az Örök front.

Tovább a szerző oldalára

“Az Örök front remek kisregény, amely kivételes nyelvteremtő erőről, önreflexív érzékenységről, kompozíciós szigorról és arányérzékről, művészi iskolázottságról és eredeti tehetségről tesz tanúbizonyságot. Úgy tűnik, irodalmunk galaxisában egy új és egyáltalán nem kicsi bolygó jelent meg!”

Szarka Judit, könyvesblog.hu

A szerkesztő ajánlja