Tovább olvasom

Novák, Jan

Eddig megvolnánk

A Maąín család és a hidegháború egyik legizgalmasabb története

starsBetöltés...

 

Fordította: Beke Márton,
Megjelenés dátuma: 2010-04-20
Terjedelem: 616 oldal

 

Kötés: KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
ISBN: 8081012931
3 590 Ft2 872 Ft
Nincs készleten

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Nem rendelhető

A hidegháború egyik legizgalmasabb története! Ján Novák, Miloš Forman forgatókönyvírója, dokumentumregényében a cseh közvélemény által máig vitatott megítélésű, a kommunista rezsim ellen fegyveresen is fellépő Mašín testvérek történetét tárja az olvasó elé hiteles adatokkal alátámasztva, olvasmányos stílusban. A regény 2005-ben Csehországban elnyerte Az év könyve-díjat!

Kategória:

A könyv – a Pacsirták cérnaszálon, A tanú (hogy filmeket is említsek),vagy a Vidravasmellett fontos mementó a negyvenes-ötvenes évekről.

moly.hu

A szerző további könyve

20%
Jan Novák,
Betonszívű nagyapám

starsBetöltés...
Meglehetősen érthetetlen és nyugtalanító, ha az embert saját nagyapja nem hajlandó ölébe venni, és izgalmas történeteket mesélni neki, fájó, ha a betonszívű nagyapa folyton fordított távcsövön keresztül tekint tulajdon unokájára. Vajon tehet-e valamit a városi kissrác, hogy kizökkentse az öreget abból a letargiából, amelybe a történelem és az emberi gonoszság taszította? Jan Novák cseh-amerikai író ezúttal a családja nyugati emigrációját megelőző korszak néhány fejezetét dolgozza fel regényében.

2800 Ft 2240 Ft

Novák, Jan

Jan Novák (1953, Kolín) cseh-amerikai író.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja