Tovább olvasom

Hont András

Senkiföldjén harmadszor

starsBetöltés...

 

Megjelenés dátuma: 2018-04-11
Terjedelem: 380 oldal

 

Méret: 132 x 208 mm
ISBN: 9789634680475
3 500 Ft2 800 Ft
Mennyiség

Állandó 20% kiadói kedvezmény

Rendelhető, raktáron
Szállítási idő 1-3 munkanap

Hont András, a HVG és a hvg.hu szerkesztője, heves, keserű, ironikus magyar publicista, szkeptikus szabadelvű.
Ideológiátlan, egyben elvek megszállottja.
Koravén örökifjú.
Hunnia trágyadombjának oldalán műlesiklással próbálkozik.
Ilyen profinál a legmegvesztegetőbb, ha dühében elkezd dadogni.
Figyeljék meg: akkor lesz igazi baj Magyarországon, ha stílusa kisimul, és elkezd behízelgően csevegni az élet örömeiről. Akkor tudni lehet majd, hogy mindennek vége.

Tamás Gáspár Miklós

Kategória:

Kinek kell a tegnapi újság? – kérdezi a Rolling Stones, tévesen. A tegnapi és tavalyi újságokból rakja majd össze az utókor azt, amit ők már történelemként fognak ismerni. Tanulnak majd az eseményekből és folyamatokból, és madártávlatból csodálkoznak rá arra, hogy azok a kicsi emberek ott lent a múltban milyen élesen látták annak idején a világukat – vagy milyen súlyosakat tévedtek, és mégis milyen biztosak voltak a dolgukban.
Nekünk azonban ez még a jelenünk. Ezeknek az írásoknak szinte minden szereplője velünk van most is, és többnyire rohadt biztos abban, hogy velünk is marad. Talán arról is ábrándoznak ezek az alakok, hogy a történelemkönyvekbe kerülnek. Csak azt felejtik el, hogy azokat a tegnapi újságokból írják.

Tóta W. Árpád

Hont András

Hont András újságíró, publicista. A kétezres évek eleje óta rendszeresen publikál különböző napi- és hetilapokban, folyóiratokban. Írt a Népszabadságba, a Magyar Hírlapba, a Magyar Nemzetbe, a Heti Válaszba, a Magyar Narancsba, a Mozgó Világba, illetve helytörténeti, sajtójogi és -történeti tárgyú írásai jelentek meg szaklapokban. Rendszeresen szerepel különféle közéleti rádió- és tévéműsorokban.

Tovább a szerző oldalára

A szerkesztő ajánlja